Закарпатский клуб аниме AniUca
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 3 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Модератор форума: rootstat, 4un4a, EvilEngel, FOXS  
Форум » РАЗНОЕ » Флуд, оффтоп и прочие неприятности » Приколы (пусть и тут будет :))
Приколы
Iron_mouseДата: Вт, 29.09.09, 14:31 | Сообщение # 51
Мышка из нержавеющей стали
Группа: Модераторы
Сообщений: 145
Статус: Offline
Еще прикол!
Кто-то видимо сильно пивопющий занялся всерьез моддингом своего Ворда. Жесть, кароч!!!!!
Прикрепления: 3679731.jpg (42.6 Kb)


Любовь - ето торжество воображения над интелектом
 
AsterDevilДата: Чт, 01.10.09, 09:45 | Сообщение # 52
Access Manager
Группа: Администраторы
Сообщений: 171
Статус: Offline
"Свойства женской груди 5-го размера" - это чо-й такои? 5 размер лифчика продается только в ДОСААФ (замаскирован под парашют) crazy

Не грешите на погрешности перевода, если они сделаны, чего греха таить, дабы не погрешить против истины.
 
Iron_mouseДата: Чт, 01.10.09, 22:14 | Сообщение # 53
Мышка из нержавеющей стали
Группа: Модераторы
Сообщений: 145
Статус: Offline
AsterDevil, biggrin ну ты видать в размерах груди не силен. 5 размер ето еще не так и страшно, всего лиш спортом не удобно заниматься с ним потомуч то подпрыгивает сильно. А вот видел бы ты мою троюродную сестренцию.... да.... у нее 7 размер....жесть. Пупок свой она не видела с 11 лет. А грудь в лифчике от линии ключиц до пояса почти. Вот ЕТО парашют! blink lol lol lol

Любовь - ето торжество воображения над интелектом
 
EvilEngelДата: Пт, 02.10.09, 10:32 | Сообщение # 54
OtakuKing
Группа: Модераторы
Сообщений: 45
Статус: Offline
Мышь ЖЖЖЖЖЕЕЕТ!!!!!!!!!! сама сделала? скинь и мне такой вордец, шефу поставлю пусть радуетси! wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko
 
Iron_mouseДата: Пт, 02.10.09, 10:36 | Сообщение # 55
Мышка из нержавеющей стали
Группа: Модераторы
Сообщений: 145
Статус: Offline
EvilEngel, увы не я аффтар такого шедевро....я бы до такого не додумалась пожалуй, т.к. пиво для меня не актуально cool

Любовь - ето торжество воображения над интелектом
 
MichikoKagamiДата: Чт, 11.02.10, 15:29 | Сообщение # 56
Сан
Группа: Модераторы
Сообщений: 5
Статус: Offline
Хех, простите, но это ЖЕСТЬ!!! Что только не понаписывают про аниме!
http://anime.com.ru/modules.php?name=Sections&op=printpage&artid=76
fool shock
Мдя... Но я долго ржала... haha Особенно про тамагочи...


1671 год. Франсуа Ватель, повар Людовика XIV совершил самоубийство из-за стыда, потому что поздно получил рыбу заказанную к королевскому столу. Его тело было обнаружено его помощником, которого послали сообщить о прибытии заказа.

Сообщение отредактировал MichikoKagami - Чт, 11.02.10, 15:30
 
Iron_mouseДата: Пн, 22.02.10, 13:48 | Сообщение # 57
Мышка из нержавеющей стали
Группа: Модераторы
Сообщений: 145
Статус: Offline
Путівник по Ужгороду cool
Ааааа!!!! Привіт всім гостям та жителям міста Ужгород!! Сьогодні я розкажу про це чудове і старе місто.

В Ужгород гості міста найчастіше попадають на поїзді. На кожному вокзалі ми бачимо надпис з назвою міста і тільки в Ужгороді нас зустрічає надпис - "Зал очікування".
Вокзал сука епічний. Мало хто знає, що вокзал це дембельский акорд міністра транспорту Кирпи перед самогубством. Його побудували за 3 місяці і 10% рісту рейтингу Януковича на виборах в 2004 році.

Капушанська сука довга. Довга і незрозуміла. То вона вулиця Перемоги то Капушанська, хер поймеш. Тому часто пишуть Капушанська (Перемоги). Саме Капушанська породила Зіну, що заполонила все місто.

Новий район сука опасний. Як "13 район" тільки гірше. По статистиці в Новому районі, на одного жителя припадає 2,3 гопніка, 3,5 ларька з пивом і 4,7 аптеки. Таксисти що везуть в Новий район, завжди беруть гроші наперед.

Дастор сука мажорний. Шмотки куплені в Дасторі на 2 поверсі, коштують в 5 разів дорожче і носяться в 1,5 рази довше чим шмотки куплені не в Дасторі. Ходять легенди одного разу меру міста не вистачило грошей на касі, щоб розрахуватися.

Вулиця Грушевського харить. Особливо зранку. Її побудували щоб маршрутки могли їхати чим подовше в центр.

Набережна сука красива. Красива і темна. І це каг би намекає.. 80% всього пива Ужгорода випивається саме тут. Бомжі що контролюють збір пляшок на набці, кожну зиму відпочивають в Єгипті.

Ужгородський замок сука старий. Його побудували білі хорвати, що зупинилися на перекур перед походом на Балкани. Як в кожному порядному замку, Ужгородський має привида. Це сторож, якому заборгували зарплату ще з 1993 року в купонах.

Пьяний базар сука конкретний. Назва говорить сама за себе. Зовсім не випадково що Ужгородський УБОЗ знаходиться саме біля нього, що забезпечує феноменальну статистику розкритих справ. Якшо на пьяному базарі щось не можна купити, значить його не існує в природі.

Радванка сука колоритна. Якби режисер фільму "Мільйонер з нетрів" Дені Бойл знав про Радванку, він би знімав фільм саме там. Радванка ідеальне місце для іноземних журналістів знімати сюжети про бідну і нещасну Україну.

Проспект сука психоделічний. Наймасштабніша соціальна реклама в світі про шкідливий вплив наркотиків та алкоголю. Пройдіться вечером по проспекту під пильним поглядом арматурних звірушек, що сидять на зрізаних деревах і ви все самі зрозумієте! Ідеальне місце для режисера Тіма Бартона чи Девіда Лінча.

БАМ сука романтичний. 90% всіх ужгородців зачалися саме там, на задньому сидінні раптово заглохнувшої машини.

Одеська ніхуя не смішна. Перший айфон в Україні вкрали саме на Одеській. По кількості загублених телефонів Одеська поступається тільки дискотеці в Новому районі. Пацани з Одеської настільки сурові, що роблять бульбулятор з 2-літрової бутилки.

Червениця сука бідна. Бідніше Червениці тільки Радванка. Згідно декларацій про доходи, найбідніші ужгородці живуть саме там. В трьох-поверхових халупах з басейнами і вертолітними площадками.

Шахта сука весела. Ха-ха-ха, про Шахту всьо.

Корзо це сука центр і цим всьо сказано. Якби не було Праги, всі шпійонські бойовики знімалися саме б тут.

Ейла сука богемна. 80% фоток ужгородців вконтакті, робиться саме тут. Якби Джордж Кенеді мав охоронців з Ейли, Харві Освальд ніколи б не влучив в нього. В Ейлі один коктейль коштує, як середньостатистична зарплата в Молдавії.

Якби Брітні Спірс виступала з єдиним концертом в Ужгороді в драмтеатрі, то відходила від шоку вона б обов'язково в Олд Континенті. Єдиний готель де цілодобово стоїть швейцар в дверях, як символ перемоги капіталізму над комунізмом. Олд Континент це сука Мекка любого позера попити каву за 15 грн.

На сьогодні все. В слідуючий раз я вам розповім про найпопулярніші місця відпочинку в цьому прекрасному місті. До зустрічі!


Любовь - ето торжество воображения над интелектом
 
Форум » РАЗНОЕ » Флуд, оффтоп и прочие неприятности » Приколы (пусть и тут будет :))
  • Страница 3 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024
Сайт создан в системе uCoz